LDN

Sun is in the sky, oh why, oh why would I wanna be anywhere else?”

Ik heb een goede week gehad. Hot Meals Now hield me bezig, met maandag een shoot for Waitrose Kitchen, het magazine van waitrose, en vier dagen hard werken aan de verkenfase.

Gelukkig zit er tussen elke week een weekend, wat vandaag dus weer van start ging, twee fijne dagen van vakantiegevoel die gevuld zijn met leuke dingen, want je kan natuurlijk niet thuis gaan zitten als je in London bent(nouja, wij wel hoor…)

Vandaag besloten Pytsje en ik naar Oxford Circus te gaan om te zoeken naar schoenen, en ook gewoon om het te zien. We ploften neer op de voorste stoelen bovenin bus 25 en genoten van een tour van ongeveer een uur van oost naar midden. Het was superdruk in Oxford street en iedere grote winkelketen werd iedere 10 winkels herhaald. We besloten expres te verdwalen in de zijstraatjes, die vaker leuker zijn dan de hoofdstraat.

We vonden onszelf in een straat vol trophy wives en dure winkels, en voelden ons lichtelijk out of place, en algauw waren we weer in het bekende, namelijk bij Regent Street, welke we gelijk overstaken om ons in meer zijstraatjes te storten.

Toen het tijd was om te eten, vonden we een restaurantje genaamd ‘Burger & Co.’, waar we een mooi tafeltje achterin kregen. Pytsje ging voor een salade met kip en avocado, en ik voor een hotdog met guacemole en bacon, daarnaast bestelden we bacon & cheese fries en posh fries(ook met guacemole), en kwamen er al snel achter dat we weer een prachtig restaurantje hadden ontdekt.

Image

Na veel te veel gegeten te hebben, vervolgden wij onze weg en winkelden nog wat. Ik zette nog een leuk ijsverkoopbusje op de foto, we kochten sushi bij het geniale ‘Wasabi’ en gingen terug naar de bushalte…

Image

We namen bus 25 terug naar Stratford en zochten vervolgens het parkje bij ons huis op, waar we de shushi aten en van de zon genoten.

Image

Nu zijn we thuis aan het chillen, en hebben we nog lang geen zin in avondeten! Morgen doen we het rustig aan, want de Virgin Marathon is er, dus de stad in is toch geen doen. Misschien wagen we ons naar de Wimbledon carboot sale, maar dat zien we dan wel weer! πŸ˜‰

Advertisements

One thought on “LDN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s